TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
ksiazka tytuł: Zarządzanie jakością żywności autor: Luning P. A., Marcelis W. J., Jongen W. M. F.
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
  • 0,00 zł
  • 9,50 zł
  • Od 12,50 zł
  • 0,00 zł
  • 9,90 zł
  • 11,00 zł
  • 0,00 zł
  • 6,90
  • 9,90

Zarządzanie jakością żywności

Ujęcie technologiczno-menedżerskie
(oryginalnie: FOOD QUALITY MANAGEMENT: A TECHNO-MANAGERIAL APPROACH)
Wersja papierowa
Wydawnictwo: WNT
ISBN: 83-204-2966-8
Tłumaczenie: Źródłowski Zdzisław
Format: 17.0x24.0cm
Liczba stron: 412
Oprawa: Miękka
Wydanie: 1, 2005 r.
Język: polski

Dostępność: aktualnie niedostępny
38,90 zł 35,00 zł
Powiadom, gdy będzie dostępny
 
Powiadomienie o dostępności towaru
Obrazek ochronny
 

Publikacja Format Wydanie Cena
Tradycyjna Oprawa: Miękka 1, 2016 r. 37,00 zł
 
 

Pierwsze profesjonalne opracowanie, w którym zarządzanie jakością żywności zostało przedstawione w ujęciu technologiczno-menedżerskim. Głównym elementem tego ujęcia jest nowoczesne zastosowanie technologicznych i menedżerskich teorii jakości tak, aby można było prognozować funkcjonowanie systemów kontroli jakości oraz je doskonalić. Ten unikatowy podręcznik będzie przydatny zarówno pracownikom naukowym, jak i kadrze pracującej w przemyśle oraz nauczycielom akademickim i studentom interesującym się, w szerokim zakresie, zagadnieniami produkcji żywności i polityki żywnościowej.

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia Internetowa Edukacyjna akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier