TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
ksiazka tytuł: Biologicznie aktywne peptydy i białka żywności autor: Dziuba Jerzy, Fornal Łucja
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
  • 0,00 zł
  • 9,50 zł
  • Od 12,50 zł
  • 0,00 zł
  • 9,90 zł
  • 11,00 zł
  • 0,00 zł
  • 6,90
  • 9,90

Biologicznie aktywne peptydy i białka żywności

Wersja papierowa
Wydawnictwo: WNT
ISBN: 978-83-204-3582-5
Format: 17.0x24.2cm
Liczba stron: 480
Oprawa: Twarda
Wydanie: 1, 2009 r.
Język: polski

Dostępność: aktualnie niedostępny
93,50 zł 84,20 zł
Powiadom, gdy będzie dostępny
 
Powiadomienie o dostępności towaru
Obrazek ochronny
 

Publikacja Format Wydanie Cena
Tradycyjna Oprawa: Twarda 1, 2016 r. 89,10 zł
 
 

Książka stanowi kompendium wiedzy z zakresu molekularnych i biologicznych właściwości białek i peptydów, które decydują o ich najbardziej istotnym żywieniowym i profilaktycznym oraz terapeutycznym znaczeniu.

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia Internetowa Edukacyjna akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier