TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
ksiazka tytuł: Kuchnia polska Encyklopedia sztuki kulinarnej autor: Chojnacka Romana, Przytuła Jolanta, Swulińska-Katulska Aleksandra
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
  • 0,00 zł
  • 9,50 zł
  • Od 12,50 zł
  • 0,00 zł
  • 9,90 zł
  • 11,00 zł
  • 0,00 zł
  • 6,90
  • 9,90

Kuchnia polska Encyklopedia sztuki kulinarnej

Wersja papierowa
Wydawnictwo: Publicat
ISBN: 978-83-245-1915-6
Format: 16.5x24.5cm
Liczba stron: 528
Oprawa: Twarda
Wydanie: 2012 r.
Język: polski

Dostępność: dostępny
44,90 zł 40,40 zł

Niezwykły, nowoczesny poradnik z zakresu sztuki kulinarnej. Sprawdzonym przepisom towarzyszą fachowe porady dotyczące aranżacji i wyposażenia ergonomicznej, przyjaznej kuchni, zasady racjonalnego i zdrowego żywienia, kulinarne tricki, stołowy savoir-vivre oraz obszerne tabele wartości odżywczych i kalorycznych.

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia Internetowa Edukacyjna akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier