TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
ksiazka tytuł: Chemia żywności Sacharydy, lipidy, białka Tom 2 autor:
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
  • 0,00 zł
  • 9,50 zł
  • Od 12,50 zł
  • 0,00 zł
  • 9,90 zł
  • 11,00 zł
  • 0,00 zł
  • 6,90
  • 9,90

Chemia żywności Sacharydy, lipidy, białka Tom 2

Wersja papierowa
Wydawnictwo: WNT
ISBN: 978-83-204-3629-7
Format: 16.2x23.6cm
Liczba stron: 304
Oprawa: Miękka
Wydanie: 5, 2009 r.
Język: polski

Dostępność: aktualnie niedostępny
46,20 zł 41,60 zł
Powiadom, gdy będzie dostępny
 
Powiadomienie o dostępności towaru
Obrazek ochronny
 

Niniejszy tom 2 obejmuje zagadnienia:
- charakterystyka sacharydów, lipidów, białek
- właściwości funkcjonalne tych składników oraz ich wpływ na tworzenie się pożądanych sensorycznych cech produktów
- chemiczne i biochemiczne przemiany składników żywności zachodzące podczas jej przetwarzania i przechowywania
- nowoczesne metody oznaczania białek żywności

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia Internetowa Edukacyjna akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier