TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
ksiazka tytuł: Kuchnia domowa bez glutenu, pszenicy i nabiału autor: Antoinette Savill
FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
Produkt w wersji cyfrowej - więcej informacji tutaj

Kuchnia domowa bez glutenu, pszenicy i nabiału

(oryginalnie: Learn to Cook Wheat, Gluten and Dairy Free)
Wersja elektroniczna (brak aktualizacji)
Wydawnictwo: RM
ISBN: 978-83-7773-464-3
Tłumaczenie: Katarzyna Skawran
Wydanie: 2015 r.
Język: polski

Dostępność: dostępny
29,90 zł 26,90 zł
eKsiążka (Watermark)
EPUB
MOBI
PDF

100 przepisów dla osób cierpiących z powodu nadwrażliwości na produkty pszenne i mleczne. Jeśli trzeba przejść na dietę bezglutenową i bezmleczną, przygotowywanie posiłków staje się nie lada wyzwaniem. Musisz gotować dla całej rodziny i dodatkowo przyrządzać niewielkie porcje niealergizującego jedzenia dla jednej osoby. Pomyśl – znacznie łatwiej jest gotować to, co będzie smakowało całej rodzinie! Nie martw się, jeśli nie masz wprawy ani bogatego repertuaru dań. W tej książce znajdziesz pomysłowe i nowoczesne przepisy na najróżniejsze potrawy z kuchni całego świata. Z łatwością urozmaicisz nimi swój codzienny jadłospis. Może w letni dzień masz ochotę na zieloną minestrę? A w zimowy wieczór postawisz na stole dymiący półmisek zapiekanki makaronowej z aromatycznym sosem serowym? To nieprawda, że desery nie są dla alergików. Wypróbuj receptury z tej książki na lukrowane babeczki, czekoladowo-malinowe mufinki czy profiterolki z czekoladowo-lodowym nadzieniem i wiele innych pysznych słodkości. Nietolerancje pokarmowe nie muszą oznaczać konieczności zrezygnowania z różnorodnej i smacznej kuchni!

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia Internetowa Edukacyjna akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier